02 - Nutrição e preparo de alimentos

Nutrição e preparo de alimentos 13 Nutrição e preparo de alimentos 01 Nutrição e preparo de alimentos 12 Nutrição e preparo de alimentos 16 Nutrição e preparo de alimentos 19 Nutrição e preparo de alimentos 05 Nutrição e preparo de alimentos 11 Nutrição e preparo de alimentos 03 Nutrição e preparo de alimentos 10 Nutrição e preparo de alimentos 08 Nutrição e preparo de alimentos 18 Nutrição e preparo de alimentos 02 Nutrição e preparo de alimentos 09 Nutrição e preparo de alimentos 15 Nutrição e preparo de alimentos 04 Nutrição e preparo de alimentos 07 Nutrição e preparo de alimentos 17 Nutrição e preparo de alimentos 06 Nutrição e preparo de alimentos 14 Produção de compotas 11 Produção de compotas 02 Produção de compotas 03 Produção de compotas 06 Produção de compotas 01 Produção de compotas 04 Produção de compotas 10 Produção de compotas 09 Produção de compotas 08 Produção de compotas 05 Produção de compotas 07
Results 1 to 30 of 42 Show all

Identity area

Reference code

BR MGUFV 04.02.05.01.02

Title

Nutrição e preparo de alimentos

Date(s)

Level of description

Extent and medium

Context area

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Place access points

Name access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

Institution identifier

Rules and/or conventions used

Status

Level of detail

Dates of creation revision deletion

Language(s)

Script(s)

Sources

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres

Related places